Εργαστήρι Τεχνών Μουσικό Κουτί

Το Εργαστήρι Τεχνών Μουσικό Κουτί άνοιξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 2016 στη Νάουσα Ημαθίας. Είναι η έδρα του Συλλόγου Πολιτισμού Νάουσας ενCANTO, καθώς και πολυάριθμων δράσεων πολιτισμού για παιδιά και ενήλικες.

Στο Μουσικό Κουτί:

⦁ μπορεί κανείς να ενταχθεί σε μια μουσική παρέα για παιδιά από 18 μηνών ως 8 ετών, δηλαδή να συμμετέχει σε μια ομάδα Μουσικοκινητικής Αγωγής(18μηνών-4 ετών) ή Μουσικής Προπαιδείας(5-8 ετών).

⦁ μπορεί επίσης να συμμετέχει σε μια από τις χορωδιακές ομάδες:
την Παιδική Χορωδία Canto A Tempo, τη Χορωδιακή Ομάδα mammaCanto και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο The sweet.heARTs.

Πρόκειται για τρεις χορωδιακές ομάδες που αγαπούν το τραγούδι και εκφράζονται μέσα από ένα σύγχρονο και δυναμικό ρεπερτόριο, που συνοδεύεται από κίνηση και σκηνικά μέσα.

Για περισσότερα επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.facebook.com/CantoATempo και το κανάλι Canto A Tempo στο YouTube.

⦁ γεννήθηκε και εδρεύει ο θεσμός της Συνάντησης Παιδικών & Νεανικών Χορωδιών Νάουσας Μια Πόλη Μια Φωνή.

Πρόκειται για μια ετήσια διοργάνωση που φιλοξενεί στη Νάουσα χορωδίες από όλη την Ελλάδα, μια εθελοντική πρωτοβουλία που υλοποιείται χάρη στη στήριξη δεκάδων εθελοντών και την οικονομική ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα και φορέων της περιοχής.

Δείτε προηγούμενες διοργανώσεις στη σελίδα https://www.facebook.com/ChildrenAndYouthChoirFestivalNaoussa/

⦁ μπορεί επίσης κάποιος να παρακολουθήσει εκδηλώσεις που αφορούν: παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, μικρές παραστάσεις, ομιλίες για γονείς και παιδιά, εργαστήρια, κα

Οι δράσεις και οι προτάσεις του Μουσικού Κουτιού δημοσιεύονται στη σελίδα του FB: https://www.facebook.com/musicboxnaoussa

Γίνετε μέλος της ομάδας μας

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Νάουσα

Ακολουθήστε μας

Go to top