Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Από το Εργαστήρι ξεκινούν εκπαιδευτικές δράσεις που φτάνουν ακόμα πιο μακριά:
εκπαιδευτικά προγράμματα, μουσικές αφηγήσεις, online εκδηλώσεις κ.α.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάζονται κατά παραγγελία και βάση των αναγκών κάποιου εκπαιδευτικού χώρου, όπως κδαπ κ.α. και υλοποιούνται με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του εργαστηρίου.

Οι μουσικές αφηγήσεις είναι μουσικές παραστάσεις, εμπνευσμένες από διάσημα παραμύθια, ιστορίες, ταινίες κλπ, που ασχολούνται με διαφορετικά θέματα και αντικείμενα, ακόμα και projects που δουλεύονται στην εκπαιδευτική κοινότητα.

 Μπορούν είτε να αντικαταστήσουν πχ τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου, είτε να αποτελέσουν τη γιορτή του σχολείου και να συμπεριλάβουν τη συμμετοχή των παιδιών της τάξης με μικρά αποσπάσματα του κειμένου ή πρόσθετα 4στιχα.

 Παρουσιάζονται: μέσα στην τάξη, στο χώρο που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του σχολείου, σε κδαπ, σε φουαγιέ, στο εργαστήρι κ.α. παρουσία κοινού ή όχι.


Τέλος, σχεδιάζονται online μαθήματα και εκδηλώσεις, που δίνουν τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως συμμετοχής στις δράσεις του εργαστηρίου.

Γίνετε μέλος της ομάδας μας

ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Παιδική Χορωδία Canto A Tempo

Πρόκειται για δυο χορωδιακές ομάδες που αγαπούν το τραγούδι και εκφράζονται μέσα από ένα σύγχρονο και δυναμικό ρεπερτόριο, που συνοδεύεται από κίνηση και σκηνικά μέσα.

Συνάντηση Παιδικών & Νεανικών Χορωδιών

Είναι μια ετήσια διοργάνωση που φιλοξενεί στη Νάουσα χορωδίες από όλη την Ελλάδα, μια εθελοντική πρωτοβουλία που υλοποιείται χάρη στη στήριξη δεκάδων εθελοντών και την οικονομική ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα και φορέων της περιοχής.

Άλλα εκπαιδευτικά

Από το Εργαστήρι ξεκινούν εκπαιδευτικές δράσεις που φτάνουν ακόμα πιο μακριά.
Εκπαιδευτικά προγράμματα, μουσικές αφηγήσεις, online εκδηλώσεις κ.α.

Go to top